GETTING MY دیابت کودکان TO WORK

Getting My دیابت کودکان To Work

Getting My دیابت کودکان To Work

Blog Article

دیابت تیپ دو معمولا بزرگسالان را درگیر می‌کند هرچند که در کودکان هم شایع است، اما دیابت نوع یک بیشتر در کودکان و نوجوانان مشاهده می‌شود، اما در هر سنی احتمال ابتلا دارد.

مردم اهل کارائیب، سیاه‌پوست‌های آفریقایی یا مردم جنوب آسیا و چینی‌ها بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند.

در صورت مصرف بیش از حد خوراکی‌ها باید یاد بگیرید که بین آنچه می‌خورید و می‌نوشید با فعالیت بدنی و داروهای دیابت تعادل برقرار کنید.

اگر دیابت دارید، بدن شما انسولین کافی تولید نمی‌کند یا به خوبی از آن استفاده نمی‌کند. سپس گلوکز در خون باقی می‌ماند و به اندازه کافی وارد سلول‌ها نمی‌شود.

قند ناشتا از متداول‌ترین آزمایش‌های تشخیص دیابت تیپ دو است که ابتلای فرد به بیماری را با ضریب اطمینان بالایی تشخیص می‌دهد. همان‌طور که از اسمش پیداست برای این آزمایش باید حداقل ۸ تا ۱۲ ساعت قبل چیزی نخورده باشید تا وضعیت قند خون در حالت ناشتا سنجیده شود.

این داروها با متوقف کردن جذب گلوکز در کلیه ها ، ادرار کردن برخی از آنها را امکان پذیر می کند.

برای افرادی که می خواهند از مصرف مواد مخدر اجتناب کنند ، رویکرد تهاجمی به برنامه های غذایی سالم و تغییر سبک زندگی یک گزینه است. این آسان نیست ، اما اگر کسی بسیار متعهد و با انگیزه باشد ، تغییر سبک زندگی می تواند برای حفظ سطح قند خون سالم و کاهش وزن کافی باشد.

استرس به ویژه برای افراد دیابتی نگران کننده است. استرس نه تنها فشار خون را افزایش می دهد بلکه می تواند سطح گلوکز خون را نیز افزایش دهد. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت دریافتند که تکنیک های آرام سازی می تواند به مدیریت وضعیت آنها کمک کند.

علائم دیابت نوع ۱ در کودکان، در طی چند هفته بروز می‌کند. علائم دیابت نوع ۲ خیلی آهسته‌تر بروز می‌کند. ممکن است چند ماه طول بکشد تا تشخیص قطعی حاصل شود.

درنتیجه میزان قند خون (گلوکز) از read more حالت استاندارد بالاتر می‌رود. سلول‌های بدن فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ توانایی جذب قند از مواد غذایی خوراکی را ندارند.

دلارام گفت: ۱۴۰۲/۰۷/۰۴ در ۱۱:۰۸ ق٫ظ من ۶ ماه پیش آزمایش قند خون دادم قندم روی ۸۶ بود اما دوسه ماه تکرر ادرار و تشنگی و خارش پوست و بوی بد ادرار دارم الان خیلی استرس دارم بابت ایتن موضوع

کنترل قند خون به پیشگیری از عوارض و اثرات جانبی بیماری جلوگیری می‌کند. بعضی از عوارض ابتلا به این بیماری شامل:

این کار سبب تولید مواد شیمیایی بنام کتون می‌شود که می‌تواند در مقادیر بالا سمی باشد. تجمع این مواد شیمیایی سبب کتواسیدوز دیابتی می‌شود و در طی آن بدن سمی می‌شود.

شیوه‌های سالم زندگی می‌تواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند. اگر شما مبتلا به دیابت می‌باشید، بازهم این روشها و شیوه‌هایی که در ادامه بیان می‌کنیم از ابتلا به خطرات و عوارض بیماری جلوگیری می‌نماید.

Report this page